Diensten


Tekstbureau 't Lettert schrijft, herschrijft, redigeert en corrigeert. Dat is het belangrijkste. En om wat voor soort teksten dat nu  precies gaat, dat beslis jij. Het kunnen zakelijke teksten zijn, zoals nieuwsbrieven, brochures of persberichten. Het kan content zijn voor op je website of sociale media. Het kan zelfs je afstudeerscriptie zijn. Ik sta je graag bij met het schrijven en perfectioneren van wat voor tekst dan ook!

 

't Lettert voor bedrijven

Het onderwerp van de teksten is voor mij minder interessant; ik vind overal een weg in en zorg dat het uiteindelijk een doelgerichte tekst is die bij jouw bedrijfsuitstraling past. De teksten kunnen van informatieve aard zijn, maar ook persuasief  (wervend), amuserend, instruerend of zelfs activerend. Jouw communicatiestrategie is bepalend voor het soort en de stijl van de teksten. 't Lettert zorgt ervoor dat de teksten naadloos aansluiten bij jouw strategie en een effectieve aanvulling vormen op je organisatie. 

 

Bekijk de pagina voor bedrijven voor meer informatie!

't Lettert voor studenten

Voor studenten die vastlopen tijdens het schrijfproces van hun afstudeerscriptie biedt 't Lettert schrijfhulp en taaladvies.

Tijdens een schrijfhulpsessie geef ik je tips om het schrijven onder de knie te krijgen. Daarbij ligt de nadruk op de opbouw, structuur en taalgebruik. Bij een taaladviessessie daarentegen staat schrijven meer op de achtergrond en bekijken we welk aspect van de Nederlandse taal voor jou extra aandacht behoeft. Dat kan simpelweg spelling of grammatica zijn, maar ook effectieve formulering of argumentatie.

 

Daarnaast is het mogelijk om een gehele spellingcheck op je scriptie of andere grote opdrachten te laten uitvoeren.

 

Bekijk de pagina voor studenten voor meer informatie!