Voor studenten


't Lettert geeft je ondersteuning bij het schrijven van al je opdrachten. Hierbij kun je denken aan grammaticale correcties, verbeteren van de zinsopbouw of een gehele spellingcheck van je opdracht. Daarnaast kan ik je schrijftips en taaladvies geven, waardoor je in de toekomst zelfstandig foutloze teksten kunt schrijven. 

 

Scriptiebegeleiding

Al het bovenstaande kunnen we natuurlijk ook doen voor je afstudeerscriptie. Mits je deze in het Nederlands schrijft natuurlijk. Het schrijven van een afstudeerscriptie is een belangrijke klus en jij wilt je vanzelfsprekend focussen op de inhoud, niet op de formulering. Ik ondersteun je graag bij het samenvatten van je literatuurstudie, opstellen van je hoofdvraag of het begrijpelijk formuleren van je resultaten.

Zo heeft je afstudeerscriptie gegarandeerd een 'geslaagde' afloop!

 

Alleen een spellingcheck nodig voor je scriptie zodat je zeker geen 'dt'-fout laat zitten? Ook dat doe ik graag  voor je! Neem contact met me op via het contactformulier of stuur een mailtje en samen zorgen we ervoor dat jij je scriptie compleet foutloos inlevert!