Tarieven


Bedrijven | 

Omdat Tekstbureau 't Lettert inzetbaar is voor veel verschillende werkzaamheden, hanteer ik ook verschillende prijzen. Voor terugkerende of doorlopende opdrachten is de prijs bespreekbaar. Benieuwd naar de prijs? Je kunt van tevoren altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of we spreken gewoon eens af om de mogelijkheden te bespreken.

 

Studenten | 

 

Voor het nakijken en redigeren van je scriptie of andere opdrachten geldt een tarief van 0,01 euro per woord*. Stel, je scriptie bevat 20.000 woorden, dan maakt dat een totaal van 200 euro. Hierbij let ik op de grammatica, spelling, stijlfouten, structuur en geef ik je enkele tips mee om de meest voorkomende fouten in de toekomst te voorkomen. 

 

Heb je liever inhoudelijk wat ondersteuning bij bijvoorbeeld de opbouw van je scriptie of wil je taaladvies of schrijfhulp, dan kom ik graag eerst met je in contact om te kijken waar je vastloopt. We nemen samen de moeilijkheden door en bekijken daarna wat ik voor je kan betekenen. Je mag uitgaan van het tarief van €37,50* voor een sessie van 60 minuten.

 

*inclusief btw

Tarieven tekstbureau 't lettert